top of page

VAPAAEHTOISET

Vapaaehtoiset ovat Unbrokenin sydän ja jokainen tekijä on yhtä tärkeä. Kaikkien taidoille ja tekemiselle on tarve, jotta Unbrokenista saadaan paras mahdollinen elämys!

Tule mukaan järjestämään vuoden upeinta urheiluspektaakkelia!

20240525_Unbroken 3_websize.jpg

TUOMARI

Jotta kilpailut ovat tasa-arvoiset kaikille urheilijoille, tarvitaan kilpailuihin asiansa osaavat tuomarit. Jos sinulta löytyy tarkkaa silmää ja mielenkiintoa nähdä urheilusuorituksia aitiopaikalta, niin tule mukaan tuomariksi!

Unbroken-006.jpg

RAKENNUSTIIMI

Onko lempi askareitasi erillaiset rakennus projektit ja nikkaroinnit? Tule mukaan rakentamaan kisa elämystä ja huippu laadukkaita kisa-areenoita.

8Y4A7372.jpg

ROUDARIT

Jotta kisalajit pysyvät aikataulussa ja oikeat painot paikallaan, niin tarvitaan rautaisia tekijöitä eli roudareita. Tule mukaan varmistamaan saumaton urheiluelämys lokakuussa Unbrokenissa. 

8Y4A3836.jpg

LIPUNMYYNTI

Jotta kilpailijoita on kannustamassa huippu yleisö, tarvitaan lipunmyyjiä varmistamaan katsojien sisäänpääsyn.

8Y4A7911.JPEG

JÄRJESTYKSENVALVOJA

Tule mukaan pitämään huolta, että Unbroken sujuu saumattomasti ja kokonaisuudessa kaikilla on miellyttävä tapahtuma.

00d1dff4-e40e-4a96-aba0-c4d940bfc8c5.jpg

BAARI / KAHVIO

Pulla päivässä, urheilijan tiellä pitää. Tämän takia kahvioon tarvitaan tekijöitä, jotka pitävät huolta, että urheilijoiden ja katsojien nälkä pysyy kurissa.

8Y4A7615.JPG

PUHTAANAPITO

Jotta koko tapahtumassa on kiva olla ja siistiä, tarvitaan rautaisia tekijöitä, jotka pitävät yleistä järjestystä ja siisteyttä kunnossa.

8Y4A1400.jpg

KUVAUS

Löytyykö sinulta huippu valokuvaus- tai videokuvaustaidot? Tule mukaan kuvaajaksi ikuistamaan kilpailujen huippuhetket.

8Y4A1626.jpg

MEDIA / SOME

Onko somen algoritmit hallussa ja instagram paras kaverisi? Tule mukaan julkaisemaan someen materiaalia ja ikuistamaan kisojen huippuhetkiä.

bottom of page