top of page
  • Writer's pictureUB Team

Kooste kolmannesta kisapäivästä, voittajat selvillä!

Kolmas kilpailupäivä starttasi yleisen sarjan semifinaalilla, joka oli kaksi osainen. Ensimmäisessä osassa tehtiin 30 varpaat tankoon -liikettä ja 30 valakyykkyä suhteellisen kevyellä painolla. Tämän jälkeen suoritettiin kolme kertaa viiden metrin matka käsilläkävelyä siten, että matka tuli selviytyä kaatumatta ja keskellä tuli tehdä suoraan käsilläkävelystä käsilläseisontapunnerrus ilman tukea.


Laji toimi erinomaisesti ja haastoi urheilijoita toden teolla. Liian kova vauhti alkuosiossa saattoi kostautua ja alkuosion johtoasema ei vielä taannut lajivoittoa. Aikaa lajin suorittamiseen oli kuusi minuuttia.


Heti ensimmäisen osion jälkeen haettiin vielä maksimipaino tempaukselle riipusta. Tähän aikaa oli 5 minuuttia.


Laji oli nimeltään Urheilu on ihanaa ja lajisponsorina toimi Barebells. Kyseinen laji toimi myös masters ja teens -sarjojen finaalina. Näiden sarjojen osalta ensimmäisen osion free handstand push up oli korvattu käsilläkävelyllä.


LAJI 6A Urheilu on ihanaa by Barebells

For time (Time Cap 6min):

30 Toes to Bar

30 Over Head Squat

3 x 5m Handstand Walk + Free Handstand Push Up


LAJI 6 B

Find Max kg for

Hang Snatch


Semifinaalin jälkeen 20 parasta urheilijaa jatkoivat matkaansa finaalilajiin, joka oli sähäkkä rypistys kaikille tuttuja burpeita ja thrustereita. Laji tehtiin aikaa vastaan ilman aikarajaa.


FINAALI


For time

15 Thruster (50/35kg)

6 Bar Facing Burpee

12 Thruster

6 Bar Facing Burpee

9 Thruster

6 Bar Facing Burpee

6 Thruster

6 Bar Facing Burpee

3 Thruster

6 Bar Facing Burpee


Kovavauhtisen finaalin jälkeen kruunatiin Unbroken voittajat.


Yleisessä sarjassa miesteen voittoon suvereenilla suorituksella nousi Henrik Haapalainen. Toiselle sijalle taisteli finaalin käsittämättömällä vauhdilla suorittanut CrossFit Oslossa treenaava norjalainen Victor Helsinghof ja kolmannelle sijalle kisatauolta palannut kaksinkertainen Unbroken voittaja Ville Viikinki Parviainen.


Naisten sarjassa jo toisen Unbroken voittonsa otti ns. kotikisoissaan Lahdesta kotoisin oleva Marika Seppälä huikean finaaliesityksen turvin, sillä toiseksi sijoittunut Stefanie Hagelstam oli kärjessä vielä ennen finaalia. Kolmannelle korokkeelle nousi Virosta Suomeen kilpailemaan saapunut ja finaalilajin voittanut Andra Moistus.


Masters-sarjoissa naisten kärkeen nousi ylivoimaisella esityksellä Terhi Vuorio, toiselle sijalle Tuula Andreasen ja kolmanneksi Outi Hänninen. Masters-miehissä voiton vei Jonne Anttila, toiseksi sijoittui Pasi Perkiömäki ja kolmannelle korokkeelle nousi Tomi Kuusela.


Teinisarjoissa taisto oli tiukka ja niin Teens -tyttöjen kuin poikienkin sarjat ratkesivat vasta finaalilajissa. Tyttöjen sarjan voittoon taisteli ensimmäisissä isoissa CrossFit karkeloissaan esiintynyt Kaisa Rautio. Toiselle korokkeelle nousi Ninja Koskinen ja kolmanneksi Janika Multamaa. Tyttöjen sarjan kolmas sija ratkaistiin keskinäisten voittojen perusteella, sillä Janika Multamaa ja Tessa Brodulin keräsivät koko kilpailun jälkeen saman verran pisteitä.


Unbroken 2022 Lahti Edition vei urheilijat erilaiseen ympäristöön ja tarjosi uusia haasteita. Kisaorganisaatio kiittää kaikkia mukana olleita!


Auta meitä kehittämään tapahtumaa ja täytä palautelomake täältä!459 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page