top of page
8Y4A7795_edited.jpg
  • Writer's pictureUB Team

Kooste ensimmäisestä kisapäivästä!

Urheilijat ilmoittautuivat Lahden messukeskuksessa jo aikaisin aamulla ja kerääntyivät urheilijapalaveriin hiihtostadionille. Vasta siellä saatiin tietää ensimmäisen päivän lajit, jotka olivatkin jo herättäneet spekulaatioita ennakkotiedoista ja kisapaikasta saatujen vihjeiden kautta.


Ensimmäinen kisapäivä starttasi Lahden mäkimontusta hiihtorinteeseen tehdyllä sprintillä. Lajin nimi oli Bon Voyage ja se todellakin toivotti kisaajille hyvää matkaa, kun lähdettiin 20 hengen heateissa kohti hiihtäjille tuttua hiihtostadionin mäkeä.


LAJI 1A: Bon Voyage by Garmin

250m Sprint for time


Sprinttimatka jatkui heti toisella lajilla nimeltään Vain mäkimies voi tietää sen, joka oli 5km maastojuoksu Lahden upeilla hiihtoreiteillä.


LAJI 1B: Vain Mäkimies voi tietää sen by Garmin

5km run for time


Keli oli hieno ja Lahden hiihtostadionia ympäröivät maastot tarjosivat upeat profiilit juoksulajille.


Takaiskuiltakaan ei säästytty, sillä ensimmäisen sprinttilajin osalta kisajärjestäjät kohtasivat haasteita, kun ulkopuoliselta palveluntarjoajalta ostetussa ajanottopalvelussa oli häikkää ja chip järjestelmän tiedot olivat sekaisin. Lajin 1A tuloksia selvitettiin maalikameran ja drone-kuvan avulla ja kilpailijoilta nousi esiin vahvoja tuntemuksia lajin tulosten hylkäämisestä.


Toinen laji tehtiin CrossFit 8000 Salpaus -salilla. Uudella upealla boksilla tarjolla oli laji nimeltään Mieto Linda, joka oli muunnelma tunnetusta CrossFit Benchmark treenistä Linda. Maastaveto oli kuitenkin korvattu Ergo laitteella suoritetulla hiihdolla ja penkkipunnerruksen standardia oli muutettu totutusta, sillä penkkipunnerrus tehtiin jalat ilmassa, ns. sotilaspenkkinä. Hiihtoa ja penkkiä seurasi jokaisella kierroksella kyykkyyn tehtävät rinnallevedot.LAJI 2: Mieto Linda by Rehband

For time (16 min Time Cap)


10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Ski (cal)

Bench Press

Squat Clean


Tulokset löydät reppi.fi järjestelmästä.


PS. muista myös hyödyntää toisen lajin sponsorin Rehbandin kisatarjous

Koodilla: UNBROKEN20 saat -20% rehband.fi verkkokaupasta174 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page