top of page
  • Writer's pictureUB Team

KISAENNAKKO // Yleinen sarja

UNBROKEN 2022 - Lahti Edition loppukilpailu lähestyy. Kuka vie tämän vuoden finaalin ja arvostetun UNBROKEN-voittajan tittelin? Lue kisaennakko aiheesta.


Karsinta oli äärimmäisen tasainen ja kilpailijarosteri monipuolinen. Mukana on paljon tuttuja nimiä, mutta myös uusia haastajia ja ulkomaisia kilpailijoita.


Miesten sarja

Kun viime vuoden Unbroken-voittaja ja myös tämän vuoden karsinnan kärkinimi Ludviq Hansson joutuu jättäytymään kilpailusta pois, selkeää ennakkosuosikkia miesten yleisen sarjan finaalille on vaikeampi löytää.


Turussa kovaa kisakuntoa näyttivät etenkin palkintopallille nousseet Mika Sola ja Anton Hassel. Kokeneet konkarit on nähty Unbroken kisoissa ennenkin ja miehet tietävät, mitä odottaa. Nouseeko jompikumpi tästä parivaljakosta Unbrokenin korkeimmalle korokkeelle?


Mielenkiintoisen paluun parin vuoden kilpailutauon jälkeen kisakentille tekee myös Unbrokenin ainoa tuplamestaruuden haltija, Ville “Viikinki” Parviainen. Herra on treenaillut kaikessa hiljaisuudessaan kotioloissa. Onko kisakunto hiottu loppuunsa, repeääkö Viikingin pelihousut vai kisapaita tuuletusten saattelemana, ja tekeekö Viikinki sitä himoitsemaansa historiaa?


Myös ulkomailta tulevat kilpailijat taatusti sekoittavat pakkaa tänä vuonna. Esimerkiksi Norjasta Lahteen kisaamaan saapuva Victor Helsinghof suoriutui karsinnasta erittäin vakuuttavasti ollen siinä Ludden jälkeen toinen. Virolainen Niko Lilleorg teki erittäin tasaista tulosta ja oli voimistelupainoitteisen lajin ylivoimainen voittaja 71 toistolla.


Ei pidä myöskään unohtaa viime vuoden voittajaa Niko Laakkosta tai kokeneita, ja varmasti nälkäisiä, Unbroken kävijöitä Sam Zerlikiä, Henry Oivoa tai Eero Laaksoa!


Naisten sarja

Naisten sarjassa asetelma on vähintäänkin yhtä herkullinen. Selkeää suosikkia on vaikea nostaa esille, vaikkakin viime vuoden voittaja ja Lahden kotikisoihin valmistautuva Marika Seppälä oli ainakin Turun lajiprofiililla lyömätön.


Naisten sarjassa karsinnan kärkinimi Liisa Laikko joutuu jättämään Unbroken finaalin väliin loukkaantumisen johdosta, joten ainakaan karsinnan kärjestä ei tämän vuoden finaalin voittaja löydy.


Sen sijaan ainakin karsinnan toiselle sijalle kivunnut ja kovaa kisaputkea vetävä, viime vuoden Unbroken naisten Elite -sarjan pronssimitalisti kannattaa painaa mieleen. Reeta-Mari Loukusa on varmasti nälkäinen ja haluaa ottaa vihdoin Unbroken-kilpailun korkeimman korokkeen haltuunsa.


Myös ulkomaiset kisaajat sekoittavat pakkaa naistenkin sarjassa. Virolainen Andra Moistus vakuutti niin ensimmäisen kuin viimeisenkin karsintalajin osalta ollen molemmissa ylivoimainen kärkinimi. Oslon nuori lupaus Leah Storen tykitti myös kovaa ja oli etenkin viimeisessä voimisteluosiossa erittäin vakuuttava. Meneekö Unbroken voitto tänä vuonna sittenkin ulkomaille?


Mielenkiinnolla kannattaa seurata myös tämän vuoden Karjalan Kovimman voittajaa Stefanie Hagelstamia. KK:n voiton lisäksi Steffin on varmasti saanut buustia ja erinomaista näkemystä Games kisamatkaltaan Henrik Haapalaisen matkassa.


Kilpailusta on siis tulossa erittäin mielenkiintoinen ja tasainen taisto, jota ei kannata jättää välistä.


Tule sinäkin antamaan tuiki tärkeitä kannustushuutoja suosikeillesi ja hanki liput katsomoon jo nyt!


Liput hankit suoraan reppi.fi kautta klikkaamalla alla olevaa painiketta!997 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page