top of page
  • Writer's pictureUB Team

KISAENNAKKO // Masters 40+

Tämän vuoden kilpailussa Masters-sarjoista mukana on 40+ sarja, jonka taso on Unbroken kilpailussa ollut perinteisesti erittäin kova. Tämän vuoden Masters -sarjat keräsivät myös hienosti kovimmista kisoista kiinnostuneita karsijoita.


Masters Naiset

Masters 40+ naisten sarjassa on paljon Unbroken-kisakonkareita ja tuttuja nimiä. Karsinnan perusteella parhaiten treeneissä on onnistunut Terhi Vuorio, joka lähtee finaaliin piikkipaikalta.


Viime vuoden hopeamitalisti Marika Viiri löytyy myös tämän vuoden karsinnan kakkossijalta ja kolmantena on parhaiten viimeisessä lajissa onnistunut pohjoisen edustaja Katja Multamaa.


Viime vuoden voittaja Laura Hongisto vei nimiinsä viime vuoden ekan sisälajin eli karsinnan ensimmäisen osion ja varmisti myös finaalipaikan, vaikka erot lajeissa olivat todella pienet.


Erittäin mielenkiintoinen taisto on Masters naisten osalta luvassa!


Masters miehet


Miesten masters 40+ karsinnan kärkeen kiilasi viime vuonna niukasti palkintopallipaikalta jäänyt Pasi Perkiömäki ja karsinnan toiseksi jyräsi väkivahva Joutsenon ihme Petri Siitonen.


Karsinnan seuraavat kolme sijaa jaettiinkin sitten pisteen erolla ja 10 parhaan joukkoon tarvittiin todellakin venymistä, sillä tänä vuonna karsinnan finaalin ulkopuolelle jäi jopa viime vuoden hopeamitalisti.


Voimmekin odottaa, että näiden Masters -kisaajien taisto on myös finaalissa melko tasavahva ja kisakonkarien taisto tiukkaakin tiukempaa.


Kuka on se kovakuntoisin, selviää sunnuntaina 9.10.2022 Lahden Messukeskuksessa, sillä myös parhaiden Masters -kisaajien osalta kilpailu on kolmepäiväinen!


Tule kannustamaan suosikkejasi ja tsekkaamaan kärkiurheilijoiden kisavauhti paikan päälle, kisaliput tästä:604 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page