top of page
  • Writer's pictureUB Team

FINALISTIT NYT SELVILLÄ, KARSINTA OLI ERITTÄIN TASAINEN

Unbroken 2022 karsinta keräsi hurjan määrän urheilijoita. Mukana oli myös suuri joukko kansainvälisiä kilpailijoita. Loppukilpailupaikat jaettiin vain muutamien toistojen erolla.


Karsinnan tasaisuudesta johtuen kilpailujärjestäjä on tehnyt ennakkotiedoista poikkeavan ratkaisun ja päättänyt pitää Yleisen -sarjan yhtenäisenä sarjana myös loppukilpailussa. Erillistä jakoa Elite- ja RX-sarjoihin ei siis tänä vuonna tehdä, vaan kaikki 50 kisaajaa kilpailevat koko kilpailun ajan samassa Yleisessä -sarjassa.


Kilpailijoiden taso on noussut vuosi vuodelta ja tämän vuoden karsinta oli erittäin tasainen. Yhä useammalta salilta löytyy harrastajia, jotka ovat ottaneet lajin tosissaan myös Suomessa. Tämä on hieno asia ja uskonkin, että uusia nimiä löytyy vanhoja konkareita haastamaan entistä enemmän” sanoo kilpailun järjestäjänä toimiva Jukkis Peltonen


Karsintasuoritteet olivat laadukkaita ja pääosin erittäin hyvin tehtyjä. Videokuvaamisessa oli osalla vielä haasteita ja puutteelliset tai puuttuvat videot viivästyttivät tulostarkastuksia hieman.


Tämän vuoden karsintasuoritusten osalta videotarkastukset olivat pääosin helppo tehdä reppi.fi järjestelmän kautta. Liikestandardit olivat kisaajilla hyvin hallussa. Muutamalle sattui pieniä huolimattomuusvirheitä, joista jouduttiin hieman tulosta rokottamaan. Myös tie break -aika puuttui yllättävän monelta.” kommentoi kilpailun päätuomari Kari Isokivijärvi.


Kilpailusta on karsinnan perusteella tulossa erittäin tasainen. Myös uudet ennalta tuntemattomat ulkomaiset kisaajat sekoittavat varmasti pakkaa ja tuovat mielenkiintoisen lisämausteen vuoden 2022 Unbroken Lahti Editionille.


Kilpailukutsut lähetetään karsinnan parhaille maanantaina. Kilpailupaikat tulee olla lunastettuna kutsua vastaan torstaihin 25.8.2022 mennessä. Tämän jälkeen kilpailupaikka annetaan seuraavana karsinnassa olleelle.


Onnittelut vielä kaikille karsintaan osallistuneille!


Ps. Myös pääsyliput tapahtumaan pyritään saamaan myyntiin ensi viikon aikana reppi.fi palveluun.

577 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page