KUMPP‍‍‍ANIT

Ilman luotettavia ja inspiroivia kumppaneita Unbroken tapahtuma ei olisi mitä se on tänä päivänä.

Teho sport tuoteperheestä löydät kaiken tarpeellisen yltääksesi entistä parempiin suorituksiin ja palautumaan nopeammin.‍‍‍‍‍‍

Rogue Fitness is the leading provider of American made strength & conditioning equipment. Rogue is the official equipment ‍‍‍supplier for the CrossFit Games.

2XU on yksi maailman johtavista kompressiovaatevalmistajista. 2XU kompressiovaatteet parantavat kehon verenkiertoa ja nostavat hapensaantia lihaksistoon.

Garmin periaatteita ovat innovatiivisuus, käytännöllisyys, suorituskyky, arvot ja palvelu. Tavoitteemme on selkeä: luoda navigointi- ja viestintälaitteita, jotka helpottavat ja rikastuttavat asiakkaidemme elämää.

Kaikki tuotteet on testattu niiden omissa, vaativissa olosuhteissa. Esimerkiksi toimistomme sijaitsevat CrossFit San Josen ym‍‍‍päristössä – joten kun saamme idean CrossFit tuotteesta se testataan siellä missä pitääkin, CrossFit salilla.

Dexal auttaa, kun hiki virtaa, syke kohoaa ja haaveissa on paras mahdollinen suoritus. Olemme suunnitelleet tuoteperheemme tukemaan onnistuneita liikuntaelämyksiä.

‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍Meille tärkeintä on, että myymämme kuntosalilaitteet tähtäävät  laadukkaaseen harjoitteluun. Meille on sydämenasia, että edustamillam‍‍‍me kuntosalivälineillä voi harjoitella turvallisesti,  kovaa  ja kunnolla.

Battle Oats are gluten free protein flapjacks made using fine English oats, butter, coconut oil (no palm oil), protein isolate and other 100% natural ingredients.

NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus sekä funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteen taustalla on ruotsalainen yritys No Carbs Company, jo‍‍‍ka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa joulukuussa 2014 Ruotsissa ja on sittemmin laajentanut toimintaansa 22 eri markkinoille.

Copyright © 2017 Summit Ventures Oy. All rights reserved. UNBROKEN ® is a registered trademark in the EU.

Like us on Facebook

‍‍‍Inov-8 on perustettu 2003. Se on maailman johtavia maastojuoksukenkä-, urheiluasuste- ja varustemerkkejä.Toimimme yli 60:ssa maa‍‍‍ssa. Olemme ylpeitä valmistamistamme korkealaatuisista ja innovatiivista juoksu- ja tuloshakuisista harjoittelutuotteista.

Parhaimmat ja kokeneimmat tekijät.Sekurit Partner -laatuohjelma on luotu Saint-Gobain Group -konsernin aloitteesta. Saint-Gobain on ollut johtava ajoneuvolasien valmistaja jo yli 80 vuotta. Sekurit Partner -kumppanit pyrkivät aina olemaan paras vaihtoehto.

‍‍‍Compex®, a Swiss brand, brings more than 30 years of expertise in physiotherapy, pain treatment and sports training. As a forerunner in electro stimulation technology, Compex is the go-to training essential for health care ‍‍‍professionals and top athletes.

Parhaita innovaatioita ei enää tehdä suuryrityksissä vaan ketterissä start-upeissa ympäri maailmaa yhdessä suurten valmistajien kanssa. Meidän tehtävämme on löytää parhaat laitevalmistajat ja muokata heidän tuotteitaan‍‍‍ juuri meidän asiakkaidemme tarpeisiin.

STR/KE MVMNT is an athletic footwear and apparel brand that merges technical performance with a classic aesthetic. Founded in Vancouver, BC in 2010, we launched our first shoe in 2012, The Interval, designed on a minimalist mid-foot strike cross-trainer platform that allows your foot to move naturally.

Compex®, a Swiss brand, brings more than 30 yea‍‍‍rs of expertise in physiotherapy, pain treatment and sports training. As a forerunner in electro stimulation technology, Compex is the go-to training essential for health care professionals and top athletes.

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kul‍‍‍uttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Game Ready® mansettien ATX™ (Active Temperature Exchange) patentoitu muotoilu mahdollistaa yhtäaikaisen jääveden ja ilman kiertämisen. Lopputuloksena on ennenäkemättömän tehokas hoitomenetelmä, joka vähentää turvotusta ja kipua, ja nopeuttaa kehosi luonnollista parantumista.

Tavoitteenamme on tarjota Suomen laadukkainta hieronnan koulutusta parhaissa tiloissa ja nostaa suomalaisen hierontakoulutuksen standardit täysin uudelle tasolle.